•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmovi koji će obeležiti 2012. godinu - 2. deo

Početkom nedelje smo pisali o filmovima koji se sa nestrpljenjem iščekuju i koji je obeležiti filmsku 2012. godinu. Danas vam donosimo spisak sa još nekoliko filmskih naslova, ali i kratke opise svakoga od njih, tako da možete pročitati i sami odabrati šta želite da pogledate:

Beauty and the Beast 3D

Skoro da već znamo šta nas očekuje u ostvarenju „Beauty and the Beast 3D“. Činjenica je da ćemo sresti „osveženu“ Belle, u žutoj haljini u romanci koja treba da „procveta“ tokom vremena, a sam film će imati dobre 3D efekte

Haywire

Film reditelja Steven-a Soderbergh-a u kome će glumica Gina Carano iskoristiti svoje specijalne borilačke veštine u borbi sa: Michael-om Fassbender-om, Ewan-om McGregor-om i Antonio-m Banderas-om.

Salmon Fishing in the Yemen

„Salmon Fishing in the Yemen“ je delikatna priča koja balansira između romanse i radnje koja se odnosi na njen zaista nesvakidašnji naslov. Sama prilika da vidite kako lik Emily Blunt gleda u neodoljivog Ewan-a McGregor-a, može lako da vas zainteresuje da sa nestrpljenjem iščekujete ovaj film.

John Carter

Film je zasnovan na čuvenom serijalu Edgar-a Rice-a Burroughs-a iz 1910. godine i adaptacija je delo reditelja Andrew-a Stanton-a. Dve okruženja: Civilni rat u Virdžiniji i Mars, nude vizualno zanimljivu priču sa dosta kontrasta, uz izneneđujuće dobru glumačku ekipu.

21 Jump Street

U maniru filmova koji se ne uzimaju previše ozbiljno, stiže nam ovaj film, koji je obrada klasičnih policijskih drama iz 80. godine. Jonah Hill i Channing Tatum igraju dvojicu policajaca koji odlaze u srednju školu zbog tajnog zadatka, kako bi raskrinkali narko bandu.

Titanic 3D

Još jedno posdsećanje na tragičnu romansu reditelja James-a Camerona, o sudbini Jack-a (Leonardo DiCaprio) i Rose (Kate Winslet)...

Wettest County

Ovo je adaptacija romana Matt-a Bondurant-a, o depresiji u Virdžiniji. Glumačku ekipu čine: Tom Hardy, Jessica Chastain, Mia Wasikowska, Guy Pierce, Gary Oldman i The Beef (Shia LaBeouf), a film u bioskope stiže u aprilu.

Lock-Out

Guy Pearce je optužen da je špijunirao u Americi. Ponuđena mu je sloboda, jedino ako može da spasi kćerku američkog predsednika...

Moonrise Kingdom

Ovo je kratka i dobra priča o mladoj ljubavi u malom gradu u Novoj Engleskoj, čiju glumačku ekipu čine: Bruce Willis, Frances McDormand, Bill Murray, Jason Schwartzman, Tilda Swinton, Edward Norton i Harvey Keitel.

Snow White and the Huntsman

Ovo je avanturistička priča u kojoj Snow White (Kristen Stewart) trenira ratne veštine od čoveka koji je poslat da je ulovi (Huntsman, igra ga Chris Hemsworth), tu je i zla kraljica (Charlize Theron), koja želi njeno srce, tako da ima puno potencijala za uzbudljivu i avanturističku filmsku priču sa mračnim elementima magije.

Rock of Ages

Odlična glumačka ekipa – Tom Cruise, Alec Baldwin, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones – obećava ekstravagantni mjuzikl sa puno zabave i energije.

Brave

Ovo je priča o odrastanju i o tome kako se postaje heroj u Škotskim visoravnima, sa pravom Pixar-ovom heroinom.

Take This Waltz

Michelle Williams, Seth Rogen i Luke Kirby, donose odličnu priču, zanimljivu i romantičnu...

G.I.Joe Retaliation

Dwayne “The Rock” Johnson je uvek odličan izbor, a scenario za ovaj film su pisali scenaristi Rhett Reese i Paul Wernick, tako da je ovo jako uzbudljivo ostvarenje.

Total Recall

Ovo je gotovo filmski klasik sa glumcem Colin-om Farrell-om...



Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu