•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmska revija CINEMAFEST od 02. do 09. novembra u Sava centru

Filmska revija CINEMAFEST održaće se po drugi put od 02. do 09. novembra, u velikoj sali Sava centra i bioskopima CINEPLEXX u Beogradu, Kragujevcu i Nišu.

Reviju otvara najkontraverzniji ruski film godine MATILDA reditelja Alekseja Učitelja, koji se bavi odnosom balerine Matilde Kšesinske i budućeg cara Nikolaja Drugog. Ovo ostvarenje je podiglo dosta prašine, pa je dozovolu za prikazivanje na matičnoj teritoriji moralo da izda Ministarstvo kulture ruske federacije. Poljska glumica Mišalina Olzanska koja tumači naslovnu ulogu je potrvdila dolazak i ona će na beogradskoj premijeri svečano otvoriti reviju u Sava Centru.

CINEMAFEST 2017 donosi još desetak naslova po izboru Ivana Karla - to su: WONDER WHEEL, Vudija Alena koji će u Beogradu biti ekskluzivno prikazan mesec dana pre starta američke bioskopske distribucije; zatim nove radove reditelja Daga Limana THE WALL, Voltera Hila THE ASSIGNMENT u kome igraju Sigurni Viver i Mišel Rodrigez, dugoočekivaniWONDERSTRUCK Toda Hejnsa sa Džulijen Mur, novi projekat Džordža Klunija SUBURBICON čiji su scenario napisala Braća Koen i koji je svetsku premijeru imao na nedavno završenom festivalu u Veneciji, dok sa festivala u Torontu na CINEMAFEST stize francuska komedija C'EST LA VIE!, autorskog dvojca Olivier Nakache i Eric Toledano - tvoraca velikog evropskog bioskopskog hita NEDODIRLJIVI.

Program za ovogodišnju filmsku reviju Cinemafest, za koju vlada veliko interesovanje u prestonici, upravo je objavljen. Raspored filmova u Sava centru:

· Četvrtak, 2.novembar u 20h – Matilda (Матильда), režija: Aleksej Učitelj

· Petak, 3.novembar u 20h – Muzej čudesa (Wonderstruck), režija: Tod Hejns

· Subota, 4.novembar u 20h – Čudesna panorama (Wonder Wheel); režija: Vudi Alen

· Nedelja, 5.novembar u 18h – Ispod mosta, među stijenama, režija: Pavle Simonović

· Nedelja, 5.novembar u 20h – I to je život (C`est la vie), režija: Olivije Nakače, Erik Toledano

· Ponedeljak, 6.novembar u 20h – Zid (The Wall), režija: Dag Lajman

· Utorak, 7.novembar u 20h – Zadatak (The Assignment); režija: Volter Hil

· Sreda, 8.novembar u 20h – Predgrađe (Suburbicon), režija: Džordž Kluni

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sava centra i svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na sajtu http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/cinemafest-2016-beograd-sava-centar-443911/event.html

Više o programu Cinemafesta možete naći na sajtu http://cinemafest.rs

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...