•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmska zima u bioskopima Cineplexx je počela

Provedite praznike i hladne, zimske dane u toplim salama bioskopa Cineplexx uz najaktuelnije filmove. Budite deo specijalnih događaja i premijera u vašem omiljenom bioskopu i podelite sa voljenim osobama magiju gledanja sedme umetnosti na velikom platnu.

Od prvog dana prikazivanja, dugoiščekivani nastavak „Star Wars: Poslednji Džedaji“ u potpunosti dominira bioskopskim blagajnama i predstavlja naslov koji obavezno treba pogledati u bioskopu. Na premijerama Stormtruperi su preplavili bioskope Cineplexx, zajedno sa Star Wars fanovima, dok je najpopularniji hor u Srbiji, Viva Voxekskluzivno u bioskopu Cineplexx Delta City po prvi put uživo izveo numere iz ove čuvene franšize. Video sa premijere iz bioskopa Cineplexx Delta City sa nastupom hora Viva Vox se nalazi na sledećem linku: https://youtu.be/cG7aPhyc6rs.

„Star Wars: Poslednji Džedaji“ – više o filmu: http://bit.ly/StarWarsPoslednjiDžedaji;

„Star Wars: Poslednji Džedaji“ - trejler filma: https://youtu.be/QrcdWGZEq00;

Maštate da po hladnom vremenu među prvima obiđete džunglu i osetite pravi „Džumandži“ doživljaj? Onda se sigurno vidimo na svečanoj premijeri filma „Džumandži: Dobrodošli u džunglu“ sutra, 26. decembra u 20 časova u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Džumandži: Dobrodošli u džunglu“ – više o filmu: http://bit.ly/Džumandži;

„Džumandži: Dobrodošli u džunglu“ - trejler filma: https://youtu.be/VzgQaK2q1qw;

Najmlađi posetioci bioskopa, ali sa njima i oni malo stariji, mogu da uživaju u pustolovinama neodoljivog bika „Ferdinanda“ i novogodišnjim dečijim filmovima „Deda Mraz i kompanija“ i „Meda Pedington 2“.

„Ferdinand“ – više o filmu: http://bit.ly/FerdinandUCineplexxu;

„Ferdinand“ - trejler filma : https://youtu.be/KuRAhgCov-A;

Ne propustite najnovije putovanje čarobnim tunelima jedne drugačije zemlje koja nam premijerno dolazi iz Dizni i Piksar univerzuma ove srede, 27. decembra u 18:30časova uz film „Koko“. Karte za premijeru filma su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, požurite da obezbedite svoje mesto u sali. Film „Koko“ će se naći pretpremijerno na repertoaru bioskopa Cineplexx širom Srbije od 28. decembra, dok sve mališane 13. januara očekuje još jedan praznik za decu -Cineplexx Porodični dan.

„Koko“ – više o filmu: http://bit.ly/FilmKoko ;

„Koko“ - trejler filma: https://youtu.be/XPYpAOMzArw;

Sve ljubitelje mjuzikla ovog četvrtak, 28. decembra obradovaće premijera „Veličanstvenog šoumena“ u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center sa fenomenalnim Hju Džekmenom u glavnoj ulozi. Ovaj film će se ujedno od tog dana naći i na repertoaru svih ostalih bioskopa Cineplexx.

„Veličanstveni šoumen“ – više o filmu: http://bit.ly/VeličanstveniŠoumen;

„Veličanstveni šoumen“ - trejler filma: https://youtu.be/2Q7tFoZYTjE;

Ukoliko želite da uživate u ruskoj priči o herojstvu, ne propustite da premijerno pogledate film „Legenda o kolovratu“, 4. januara u 20 časova. Specijalni gost premijere u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center će biti Ilja Malakov, glavni glumac iz filma, kome predviđaju epski uspeh i preti da postane najgledaniji film ruske kinematografije.

„Legenda o Kolovratu“ – više o filmu: http://bit.ly/LegendaOKolovratu;

„Legenda o Kolovratu“ - trejler filma: https://youtu.be/fvk4vr1Dg2c;

Sve ljubitelje domaćih filmova očekuje i srpska komedija „Patuljci sa naslovnih strana“, koja nam stiže premijerno 17. januara u 20:45 časova. Milorad Milinković, pored režije potpisuje i scenario filma, a briljantnu glumačku ekipu, pored Gordana Kičića, čine: Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović.

„Patuljci sa naslovnih strana“ – više o filmu: http://bit.ly/PatuljciSaNaslovnihStrana ;

„Patuljci sa naslovnih strana“ - trejler filma: https://youtu.be/Xx6lrja52Y0 ;

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“ i to premijerno u sredu 7. februara 2018. godine od 20 časova u svim bioskopima Cineplexx.

„Pedeset nijansi – Oslobođeni“ - više o filmu: http://bit.ly/PremijernoPedesetNijansi ;

„Pedeset nijansi – Oslobođeni“ - trejler filma: https://youtu.be/dn4yuUoShDo ;

O aktuelnim i predstojećem filmskim naslovima, kao i o svim pogodnostima u bioskopima Cineplexx, možete se informisati i putem sajta: www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu