•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmski centar Srbije pokrenuo Jutjub kanal na kom daju besplatno domaće filmove

Filmski centar Srbije (FCS) je pokrenuo Jutjub kanal na kome mogu besplatno da se gledaju domaći filmovi, a na kom trenutno objavljuje ostvarenja koja su nastala uz podršku te ustanove kulture.

"FCS obaveštava sve producente da im stoji na raspolaganju da ovim putem ka široj publici plasira njihove i novije i starije filmove", navodi se u saopštenju.

Okvirni plan FCS-a je da svakog dana objavi po još jedan film na svom kanalu. Od sinoć su na Jutjub kanalu objavljeni kratki igrani film Ivana Bukvića "Žicka", "Samo devojčice plaču" Vladimira Milovanovića i dugometražni dokumentarni film Katarine Mutić "Tako mi na istoku".

U ponudi su trenutno i kratki igrani film "Tranzicija" autorke Milice Tomović, kratki igrani film Katarine Koljević "Život traje tri dana", i "Kamen u ruci" kratki igrani film Stefana Ivančića.

Izvor: N1

Podeli:



Preporucujemo