•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmski festival u Veneciji u septembru uz izvesne modifikacije

Zabava će se nastaviti na Venecijanskom filmskom festivalu u septembru, ali uz nekoliko modifikacija usled pandemije COVID-19.

Organizatori su saopštili da nastavljaju se realizovanjem planova za 77. izdanje festivala, koje će uključivati neznatno smanjen broj filmova u glavnom programu kao i neka virtualna dešavanja i emitovanja filmova. Ukoliko dnevni red festivala ostane netaknut, to će biti prvi veliki filmski festival otkako je pandemija COVID-19 praktično ugasila filmsku industriju sredinom marta.

Direktor festival Alberto Barbera navodi u saopštenju kako je “ekstremno zadovoljan da se Bienale Sinema može održati uz minimum redukcija filmova i sekcija” i da će “značajan broj režisera i glumaca biti u pratnji svojih filmova na Lidu”.

U zvaničnoj selekciji, koja će biti objavljena 28. jula, biće 50 do 55 filmova i oni će biti emitirani na tradicionalnim lokacijama kao što su dva otvorena bioskopa (Giardini della Biennale i klizalište na Lidu), uz usvojene mere sigurnosti koje su odredile vlasti, prenosi Associated Press.

Podeli:



Preporucujemo