•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmski konkurs – kreirajte poster za misteriozni triler „Stoker“

Povodom novog filma kultnog reditelja Čan-Vuk Parka, „Stoker“, koji će se u bioskopima naći od 4. aprila, „MCF MegaCom Film“ organizuje nagradni konkurs namenjen svima koji vole filmove i dizajn, i poziva ih da kreiraju svoj filmski poster za ovaj misteriozni triler.

Nagrada za autora/autorku najboljeg postera, prema proceni žirija koji čini kreativni tim agencije „McCann Beograd“, je grafička tabla Wacom Bamboo Pen, CTL-470K-EN. Poklon je obezbedila kompanija „ComputerLand“.

Osim najboljeg rešenja, žiri iz agencije „McCann Beograd“ odabraće još 9 postera, koji će, kao i pobednički poster, biti odštampani i izloženi na premijeri filma „Stoker“, 3. aprila u multipleksu „Kolosej“. Autori izloženih postera dobiće na poklon i po 2 ulaznice za premijeru.

Sve informacije o konkursu, kao i inspiraciju, zainteresovani mogu pronaći ovde.

Konkurs traje od 22. do 31. marta.

„Stoker“ je prvi holivudski film južnokorejskog reditelja Čan-Vuk Parka, najpoznatijeg po filmu „Oldboj“ i trilogiji „Osveta“, čiji je ovaj film deo. Talentovana mlada glumica Mia Vasikovska igra Indiju Stoker, tihu, povučenu tinejdžerku, čiji otac umire pod sumnjivim okolnostima. Na sahrani, ona upoznaje očevog brata Čarlija (Metju Gud), za koga nije znala ni da postoji. Stric Čarli odlučuje da se useli u kuću Stokerovih i živi sa Indijom i njenom nestabilnom majkom (Nikol Kidman). Indiju istovremeno privlači i plaši ovaj šarmantni, misteriozni čovek, a njihov odnos postaje sve komplikovaniji.

„Volim da pravim filmove u kojima ima puno akcije i panike“, kaže Čan-Vuk Park o svom radu, a kritičari kažu da u „Stokeru“ reditelj priređuje „momente jeze i straha, strašnije od svih koje ste iskusili u poslednje vreme” (The Hollywood Reporter) i „smešta publiku na ivicu stolice od samog početka… Film je jedna divlja vožnja, sa zaslepljujućim filmskim efektima, koja će vas ostaviti bez daha.“ (Huffington Post).

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...