•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmski spektakl godine 'Ben-Hur' premijerno 31. avgusta u odabranim bioskopima

Dugo očekivana premijera epskog spektakla "BEN-HUR" će biti održana u sredu, 31. avgusta u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Fontana, Arena (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Vilin Grad (Niš), CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cadmus Cineplex (Budva) Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).

Građani Smedereva imaće priliku da film BEN-HUR pogledaju premijerno u Open Air bioskopu, koji broji 1000 mesta.

Od četvrtka, 1. septembra ovaj naslov stiže na redovne bioskopske repertoare.

Sjajna i sveža glumačka ekipa, emotivna i uzbudljiva priča koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, i vrhunski scenski efekti su dovoljni razlozi da ovaj film pogledate u bioskopu već prvog vikenda prikazivanja.

„Ben-Hur" je epska priča o Judi Ben-Huru (Džek Hjuston), princu kog je lažno optužio za izdaju njegov usvojeni brat Mesala (Tobi Kebel), oficir u rimskoj vojsci. Kad mu oduzmu titulu, odvoje od porodice i žene koju voli (Nazanin Boniadi), Judu šalju u ropstvo. Posle više godina provedenih na moru, Juda se vraća u svoju domovinu da potraži osvetu, ali pronalazi iskupljenje. Zasnovan je na klasiku Lua Volasa „Ben-Hur – Priča o Hristu".U filmu igraju i Rodrigo Santoro i Morgan Frimen.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...