•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

First Daughter (2004)

Da li se život poznatih ličnosti razlikuje ili ne, glavna je tema ovog filma. Njen otac je predsednik Amerike, a ona je Samanta Mekenzi, naizgled običan brucoš, kao i svi drugi.

Samanta, međutim, pokušava da bude što neprimetnija na početku studija i zato moli oca veliku uslugu. Naime, ona bi volela da vodi normalan život i da nema agenata tajne službe koji je prate. Predsednik pristaje, ali iz predostrožnosti on šalje mladog tajnog agenta, Džejmsa, koji će biti zaposlen kao savetnik u njenom studentskom domu i ujedno motriti na Samantu. Njih dvoje se brzo sprijateljuju, ali među njima se rađa i romansa.

Ali kada Samanta otkrije istinu o Džejmsu, počinje da se pita da li je njegova ljubav iskrena ili je i to deo njegovog tajnog zadatka.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2004
Reziser:Forest Whitaker
Scenario: Jessica Bendinger
Uloge:Katie Holmes, Marc Blucas, Ameriie
Uzrast:PG
Studio: Regency Enterprises
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...