•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Forgetting Sarah Marshall (2008)

Kada imaš dobar posao i svetski poznatu, seksi devojku onda imaš sve, zar ne? Tako je mislio i Peter, a onda se sve odjednom promenilo.

Peter Bretter jedan je od onih momaka koji slepo vole, paze i služe svoje devojke, bez obzira na to što se one prema njima ponašaju kao prema smeću. I upravo tako izgleda njegova šestogodišnja veza sa Sarah Marshall, televizijskom zvezdom u usponu. Naime, kad god ona osvoji neku nagradu, ne samo da ga nikada ne spomene na svom dugačkome popisu ličnosti kojima se zahvaljuje za sve u životu, već ga i tera iz kadra kada dođe vreme za fotografisanje. Njegov je jedini zadatak da pazi da njoj ništa ne zafali i da joj je na raspolaganju dvadeset i četiri sata na dan.

Peteru sve to skupa uopšte ne smeta, živi svoj život misleći kako je srećan i zadovoljan. Sve dok ga jednog dana Sarah ne ostavi, a on tada gubi svaku volju za životom. Ako se mi pitamo, to je najbolje što mu se dogodilo u životu, ali razumimo i jadnika. Šest godina je bio u vezi i sada je odjednom sam. Šta učiniti? Najbolje je otići na dobri, stari, američki road-trip i malo srediti misli. I tako Peter, bez previše razmišljanja, odlazi na odmor u Oahu, da bi ga tek tamo dočekalo 'prijatno' iznenađenje. U hotelu gde je odseo susreće svoju bivšu devojku u društvu svog novog dečka, poznatog britanskog rokera Aldousa Snowa.

I dok se pokušava pomiriti s činjenicom da je Sarah zaboravila sve što su imali i da je nastavila dalje sa svojim životom, utehu pronalazi u flertu sa Rachel, radnicom u odmaralištu. Nakon nekoliko litara raznoraznih koktela pomalo joj otvara svoje srce, a njena prijatan izgled i lagodan pristup životu konačno ga vraćaju među 'žive'. Hoće li Peter uspeti da preboli svoju bivšu devojku i da nastavi dalje sa svojim životom?

Simpatična komedija, solidno izabrana glumačka ekipa, naravno uz zanimljivu muziku koju sam komponuje Peter privućiće vas ovom filmu. Ako volite komedije, ako ste već recimo gledali film "The 40 Year Old Virgin" i ako vam se on dopao, računajte da je ista ekipa i iza ovog filma. Pogledajte i nasmejte se.

NNT
Žanr:komedija, drama, muzički, romansa
Godina:2008
Reziser:Nicholas Stoller
Scenario:Jason Segel
Uloge:Kristen Bell, Jason Segel, Paul Rudd
Uzrast:R
Award:1 nagrada
Box office:63
Studio:Universal Pictures
Zemlja:United States
Website:www.universalstudiosentertainment.com/forgetting-sarah-marshall/
Jezik:Engleski
Trajanje:111 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....