•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Four More Years (Fyra ar till) (2010)

Dejvid Holst je godinama veliki favorit za premijera Švedske. Međutim, posle iznenađujućeg obrta na izborima, njemu ostaje da još četiri godine promišlja na marginama. Razočaran, vuče se sa jednog dosadnog i beznačajnog političkog sastanka na drugi. Ali, život će mu se promeniti.
Dejvid, koji je u braku već nekoliko godina, će se zaljubiti i, što je najčudnije, u muškarca. Martin je šarmantan, vispren, zabavan i državni je sekretar u kabinetu premijera. Dejvid ne samo da mora da se snađe sa novootkrivenom seksualnošću, već i sa političkim razlikama.
Nametnulo se milion pitanja: Da li da napusti karijeru, da odbaci brak, ostavi kolege, šokira svoje religiozne roditelje i sve to zbog socijal-demokrate koji je imao više veza za jednu noć nego što Dejvid ima glasača? Pritisnut da odgovori na ta pitanja, Dejvid okreće leđa Martinu. I u trenutku kad shvati da je napravio najveću grešku u životu, skoro da je suviše kasno.

Žanr:komedija, drama
Godina:2010
Reziser: Tova Magnusson-Norling
Scenario: Wilhelm Behrman
Uloge: Bjorn Kjellman, Eric Ericson, Tova Magnusson-Norling
Studio: Anagram Produktion
Zemlja:Sweden
Jezik:Švedski
Trajanje:87 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila