•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Francuska depeša" stiže u bioskope

Najnoviji film Vesa Andersona "Francuska depeša" od sutra će moći da se gleda u srpskim bioskopima, najavili su distributeri.

Svojevrsna oda novinarstvu, redakcija u kojoj je zabranjeno plakanje, francuski umetnici i oni koji žele tako da se nazivaju u fokusu su ovog ostvarenja.

Benisio del Toro kao zatvorenik i umetnik Mozes Rozentaler, šarmantni Edrijen Brodi koga publika pamti po potresnoj drami "Pijanista", glumica Tilda Svinton čije je drugo ime transformacija, mlada nada holivudskog glumačkog neba - Timoti Šalame, muza Vesa Andersona - Sirše Ronan, standardna postava velikog broja Andersonovih filmova Oven Vilson, Džefri Rajt i Bil Marej.

Definitivno godina koju će francuska glumica Lea Sejdu pamtiti kao veoma uspešnu, jer joj je ovo posle filma "Nije vreme za umiranje", kao i "France" veliki film kojim može završiti godinu.

Epizodne uloge u filmu pripale su Frensis Mekdormand, Edvardu Nortonu, Kristofu Volcu, Viljemu Defou i Elizabet Mos.

Podeli:



Preporucujemo