•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Franko Nero na premijeri 'Mamule'!

Velikan svetskog glumišta, Franko Nero, prisustvovaće premijernom prikazivanju filma MAMULA, 08. marta u Sava Centru, kao gost FESTA.

Iternacionalna zvevda velikog platna, proslavio se ulogama u špageti-vesternima, a naslovna uloga u filmu Äango donela mu je svetski slavu.

Posle filmova “Bitka na Neretvi” i “Banović Strahinja”, Nero će igrati u još jednom našem filmu, MAMULA, u režiji Milana Todorovića.

U subotu, 08. marta u 22 Äasa u Velikoj dvorani Sava Centra održaće se premijera filma, kojoj će pored Franka Nera prisustvovati i drugi Älanovi ekipe.

Reditelj Todorović snimio je horor priÄu, nesvakidašnju za našu kinematografiju i angažovao Kristinu Klebe, Dragana Mićanovića, Natalie Burn, Miodraga Mikija Krstovića, Slobodana Stefanovića i druge.

MAMULA, posle premijere na FESTU, na redovni repertoar naših bioskopa stiže 10. aprila.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu