•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Freaky (2020) - uskoro

Ovog novembra budite spremni za pomalo uvrnuto viđenje teme zamene tela, jer ovog puta jedna tinejdžerka telo menja sa neumornim serijskim ubicom.

Sedamnaestogodišnja Mili Kesler (Ketrin Njuton, Blockers, HBO’s Big Little Lies), pokušava da preživi krvožedne holove srednje škole u Blisfildu i okrutnost ekipe popularnih učenika. Ali, kada postane najnovija meta Kasapina (Vins Von), ozloglašenog serijskog ubice iz grada, tegobe koje je prate u završnoj godini postaju joj najmanja briga.
Kasapinov mistični, drevni bodež prilikom njihovog susreta dovodi do toga da se on i Mili narednog jutra probude u telu onog drugog. Mili tada saznaje da ima samo 24 sata da se vrati u svoje telo, jer će zamena postati trajna i zauvek će ostati zarobljena u obliku sredovečnog manijaka. Jedini problem je u tome što ona sada izgleda kao ogromni prihopata za kim je ceo grad u poteri, a Kasapin izgleda kao ona, dok željno iščekuje završnu žurku, gde planira da zadovolji svoj nezajažljivi apetit za krvoprolićem.
Uz pomoć prijatelja – “ultra woke” Najle (Selest Okonor, Ghostbusters: Afterlife), ultra-fabuloznog Džošue (Miša Ošerovič, The Goldfinch) i simpatije Bukera (Juraja Šelton, Enter the Warriors Gate) – Mili je u trci s vremenom ne bi li preokrenula kletvu, dok Kasapin otkriva da je žensko telo savršena kamuflaža za masakr na žurci.

Glumci: Kathryn Newton, Vince Vaughn, Celeste O’Connor, Misha Osherovich, Uriah Shelton
Režiser: Christopher Landon

Podeli:



Preporucujemo