•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Freezer (2014)

Robert je običan čovek, koji se suočava sa izuzetnim okolnostima. On je zaključan u zamrzivaču mesa ruskog razbojnika koji veruju da im on duguje 8.000.000 dolara. Robert ubrzo otkriva da nije sam u zamrzivaču. Sa njim je zaključan i jedan stranac, te tada nastaje borba za opstanak u hladnom i protiv snaga koje su protiv njih...

A sada Die Hard u zamrzivaču! OK, nije baš, ali tim rečima je jednom prilikom reditelj Mikael Salomon (nekada davno je režirao film Hard Rain) opisao svoj najnoviji film, nezavisni akcioni krimi triler Freezer koji je radnjom smešten unutar jednog velikog zamrzivača mesa.
Film prati događaje u životu potpuno običnog čoveka pod imenom Robert koji biva suočen sa vanrednim okolnostima. On se naime budi u zaključanom zamrzivaču mesa gde su ga smestili ruski kriminalaci koji veruju da im Robert duguje 8 miliona dolara. Robert uskoro otkriva da nije sam u zamrzivaču, te da je s njim unutra zaključan i Sam kojeg on nikada pre nije video. Cela situacija ubrzo postaje borba za opstanak protiv prehlade i ostalih sila koje su protiv njih.

U glavnoj ulozi je Dylan McDermott koga publika u novije vreme verovatno pamti po nastupu u prve dve sezone TV serije American Horror Story, a društvo mu prave Peter Facinelli, Yuliya Snigir (igrala je glavnu žensku ulogu u filmu A Good Day to Die Hard), Pascal Petardi, Andrey Ivchenko, te Milan Mališić.

Freezer kreće u limitiranu bioskopsku distribuciju 17. januara 2014., a ubrzo nakon toga, 21. januara 2014. film izlazi i na DVD-u, Blu Ray-u, i na VOD platformama.

Žanr:akcija, triler
Godina:2014
Reziser:Mikael Salomon
Scenario:Tom Doganoglu, Shane Weisfeld
Uloge:Dylan McDermott, Yuliya Snigir, Peter Facinelli
Uzrast:R
Studio:Envision Media Arts
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:82 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila