•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)

Rediteljski vizionar Stephen Sommers, koji nas je zabavio svojim blockbusterima Mumija i Povratak mumije, predstavlja nam filmsku vožnju, akcijom nabijenu avanturom - G.I. JOE: Kobrin Uzlet. Ovoga puta oko sebe je okupio čitav niz međunarodnih glumaca, od zvezda u usponu (Channing Tatum, Sienna Miller) do hollywoodskih veterana (Dennis Quaid, Jonathan Pryce) i sve ih zajedno uklopio u savršenu priču o herojstvu protiv terorizma, o večnoj bitki između dobra i zla.

Radnja filma smeštena je u blisku budućnost, a elitna jedinica G.I. Joe koristi najnoviju špijunsku i vojnu tehnologiju kako bi zaustavili krijumčara oružjem Destroa i rastuću pretnju misteriozne organizacije Cobra koja svet namerava pretvoriti u haos. Dvojica prijatelja, Duke i Ripcord (Tatum i Wayans) novopridošlice u G.I. Joe jedinici prvo će morati izaći na kraj sa najnovijom tehnologijom sa kakvom se do sada nisu susreli, a nakon toga pokušaće da zaustave naizgled nezaustavljivog neprijatelja…

Ovo je odličan film ako očekujete samo čistu akciju. Naravno, specijalnih efekata i ovde ima na pretek kao i u većini akcionih filmova sada. Ove godine se očekuje i nastavak, sa još više akcije i adrenalina.

CB
Žanr:akcija, avantura, sf
Godina:2009
Reziser:Stephen Sommers
Scenario:Stuart Beattie, David Elliot
Uloge:Dennis Quaid, Channing Tatum, Marlon Wayans
Uzrast:PG-13
Award:Dve nagrade i 11 nominacija
Box office:302.4M USD
Studio:Paramount Pictures
Zemlja:United States
Website:www.gijoemovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:118 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...