•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

GLUMICA HRISTINA POPOVIĆ PROGLASILA 16. KIDS FEST OTVORENIM

U bioskopu Kombank Dvorana, danas je otvoren 16. KIDS FEST makedonsko-srpsko-nemačkom koprodukcijom filma "STELA", sa Hristinom Popović u glavnoj ulozi koja je prilikom otvaranja dečijeg filmskog festivala istakla da je u ovom neobičnom periodu kroz koji svi prolazimo, bitno da damo odgovor na pitanje: Zašto dolazimo u bioskop?

"Jer volimo taj osećaj neizvesnosti kada čekamo da film počne i odvede nas u neki magični svet. U svet mašte. Zato što nam bioskopska sala pruža utočište i uvek će biti mesto gde smo prvi put došli sa mamom, bakom, drugaricom, drugom, simpatijom. Volimo da se smejemo, jedemo kokice, gledamo naše omiljene junake, pa čak i da zažmurimo jako kad se upali prvi mrak pre početka filma, iako nikada ne bismo priznali da se plašimo mraka. Danas smo ovde da se setimo tog osećaja sreće i da narednih 12 dana, mi biramo da budemo srećni uz KIDS FEST" istakla je glumica.

Film “Stela” reditelja Stojana Vujičića ispričana je kroz težak i kompleksan odnos između jedanaestogodišnjeg dečaka Nikole i njegove najbliže okoline.

Nakon očajničkog pokušaja da probudi pažnju svojih roditelja, jedanaestogodišnji dečak Nikola beži od kuće. Stela, pas šarplaninac, je jedina koja može da nađe put do njegovog srca i vrati mu veru u život.

Pod sloganom FILMSKI SVET MAŠTE do 27. decembra u Online bioskopu MOJ OFF, ali i u bioskopima širom Srbije ukupno će biti prikazano 16 filmskih ostvarenja za decu i mlade, kako najnovija tako i reprizna, među kojima švedska, češka, francsuka, američka filmska dela.

Osim filma "Stela", na platnima bioskopa premijerno će se naći i animirani filmovi "Jakari i veličanstveno pero" (Yakari) i "Fantastični povratak u OZ" (Fantastic return to OZ) , ali i reprize ovogodišnjih bioskopskih hitova "Mulan" (Mulan), "Napred" (Onward), "Novi mutanti" (New Mutants), "Superjunak Samsam" (Sam sam), "Pinokio" (Pinokio), "Kućni patuljci: Operacija kolačići" (Elfkins).

Filmovi koji će se naći i u bioksopima i u Online bioksopu MOJ OFF su: "Simonov dar" (bioskopi i MOJ OFF) , "Moja porodica i vuk" (bioskopi i MOJ OFF), "Gogo: baka đak prvak" (bioskopi i MOJ OFF), "Romin frizerski salon" " (bioskopi i MOJ OFF), "Bezrepi Pele " (bioskopi i MOJ OFF), "Pat i Mat: majstorske avanture"" (bioskopi i MOJ OFF).

Iako je ova godina drugačija od predhodnih u skladu sa svim epidemiološkim merama, sa neizostavnim maskama i obaveznom distancom 16. KIDS FEST održaće se u Cineplexx bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, zatim u bioskopima Kombank Dvorana, Cine Grand, bioskopima Fontana, Roda, Vilin Grad Niš i Tuckwood. Program KIDS FEST-a može se pronaći i na repertoaru bioskopa Abazija Palić, Centra za kulturu Smederevo i u Areni Cineplex u Novom Sadu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...