•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

GREEN FEST: POČELA REZERVACIJA KARATA ZA FILMSKI PROGRAM

Svi zainteresovani za praćenje filmskog revijalnog programa na ovogodišnjem „Green Fest“-u mogu da rezervišu karte na www.greenfest.rs i na taj način osiguraju svoje mesto na Festivalu koji se održava od 29. do 31. oktobra u Domu omladine Beograda.

Ulaz na sadržaje programa 5. Međunarodnog festivala zelene kulture „GREEN FEST“ je i ove godine besplatan ali će, zbog ograničenih kapaciteta raspoloživih sala, ulaz biti slobodan samo za posetioce koji su se prijavili i preuzeli karte, saopštio je danas Centar za unapređenje životne sredine, organizator Festivala.

Svi koji naruče kartu preko www.greenfest.rs će dobiti email potvrde i informacije o preuzimanju karata. Prijave se primaju od petka 17. oktobra pa do početka programa Festivala. U revijalnom delu filmskog programa biće prikazano 8 filmova, od kojih će sedam imati premijeru u Srbiji.

Festival će biti otvoren filmom "Seme života" o budućnosti hrane, i najvećoj svetskoj banci semena, kao i borbi jednog čoveka da "reorganizuje globalni sistem upravljanja hranom i načini ga funkcionalnim za sva vremena".

Pored ovog ostvarenja, posetioci će biti u prilici i da pogledaju, "Osveta električnog automobila" o istraživačkim i razvojnim programima razvoja električnih automobila najvećih svetskih kompanija i njihovoj borbi - ko će napraviti prvi, najbolji i najbolje prihvaćeni električni automobil za moderno doba i tržište automobila, "Obala" o posledicama neodgovorne urbanizacije koji nas vodi u srce kontraverzi o klimatskim promenama, gde se sudaraju politika, ekonomija i nauka, "Nafta i voda" koji nas upoznaje sa borbom "Davida i Golijata", malog amazonskog plemena i njihovog mladog lidera protiv naftnih kompanija, koji se bore da sačuvaju svoje istorijske korene i ognjišta, "Veći od života" - priča o životu u gradovima i mogućnostima kvalitetnijeg života kroz primenu ideje "čovek u centru planiranja razvoja grada", i "Prokletstvo brana" koji se bavi temom negativnih efekata brana i bezbednijim opcijama za proizvodnju energije.

Festival će biti zatvoren filmom Rat za pesak“ koji govori o novoj "zlatnoj" groznici - ratu za drugi najviše korišćeni resurs na svetu - pesak.

U prepopnevnim terminima, zbog izuzetnog interesovanja publike, biće prikazivan film iz prošlogodišnje selekcije festivala - "Više od meda", jedan od najlepše snimljenih filmova u novijoj dokumentarnoj kinematografiji, o izumiranju kolonija pčela širom sveta i uzrocima koji izazivaju ovu pojavu.

Ovogodišnji Međunarodni festival zelene kulture “Green Fest” se održava uz pomoć Ministarstva omladine i sporta RS, Grada Beograda - Sekretarijata za zaštitu životne sredine i Sekretarijata za kulturu i podršku kompanije Lenovo, kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu