•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gabriel Iglesias

Gabrijel Iglesijas (engl. Gabriel Iglesias; San Dijego, 15. jul 1976) je američki stend-ap komičar, glumac, producent. Poznat je po svojim emisijama I'm Not Fat... I'm Fluffy i Hot & Fluffy. Priču počinje koristeći razne glasove i zvučne efekte, poznat je po svojoj težini i havajskim košuljama.

Rođen je kao Gabrijel Hezus Iglecijas u San Dijegu, Kalifornija. Meksičkog je porekla. Njegova majka je zamenila slovo „s” u „c” u prezimenu osvećujući se Gabrijelovom ocu zbog odsustva u vreme njegovog rođenja, iako on u svom svakodnevnom životu, radije koristiti verziju sa „s”. Sa makom je živeo u Riversajdu, Koroni, Santa Ani, Boldvin Parku i Komptonu, a onda se sele u Long Bič, gde je Iglesijas proveo najveći deo svog odrastanja.

Pre odlaska u komediju, Iglesijas je radio za jednu telefonsku kompaniju u Los Anđelesu, Kalifornij. Iako je njegova porodica insistirala da ostane na tome poslu radi finansijske sigurnosti, on je insistirao da se oproba u komediji. Radeći dva posla pokazalo se kao vrlo teško, odlučio je da rizikuje i da se u potpunosti posveti komediji, uprkos savetu svoje majke da ne radi to. Iglesijas je napustio telefonsku kompaniju, to je dovelo do toga da bude iseljen iz kuće i do gubitka auta. Uprkos tome on je nastavio sa komedijom.

Iglesijas često referncira svoju težinu u svojoj komediji, često govoreći „O, ja nisam debeo, ja sam paperjast“, termin koji je bio popularan kod gojaznih ljudi u 1940-im, koji on često koristi u svojoj glumi. Takođe je ustanovio različite „Nivoe gojaznosti“, koje je opisao kao „Pet nivoa gojaznosti“, da bi kasnije dodao i šesti, , pod nazivom „Oh, dođavola, ne!" u 2009.

Iglesijas je 2007. godine, posudio glas celoj meksičkoj porodici u epizodi "Padre de Familia", poznate američke serije Porodični čovek koja se emituje na Foks televiziji.

U novembru 2009, Komedi sentral objavljuje DVD programa Gabriel Iglesias: I'm Not Fat... I'm Fluffy.

U 2011, Komedi sentral prikazuje Gabriel Iglesias Presents Stand Up Revolution, stand-up nastupe koje vodi i producira Gabrijel Iglesijas.

Iglesijas je trenutno domaćin/ko-domaćin u šest epizoda Equals Three, više nego bilo koji gost.

U 2012, glumi DJ-a u filmu Magic Mike.

Dana 10. februara 2012. Iglesijas dobija nekoliko nagrada od grada El Paso, uključujući i ključeve od grada.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...