•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gal Gadot pokazuje pravo lice ratnice u najnovijem traileru 'Wonder Woman'

Objavljen je najnoviji trailer za akcioni film "Wonder Woman" u kojem glavna heroina Gal Gadot oslobađa i pokazuje svoje pravo lice ratnice. Uz nove sočne detalje iz filma koji su prikazani u traileru, gledaoci napokon imaju priliku da vide i negativca Dr. Poisona.

Ovo je već treći trailer za dugo očekivani film, a prikazan je kao iznenađenje na dodeli nagrada MTV Movie & TV Awards.

U najnovijem traileru možemo videti kako mladu Dianu Prince, popularnu Wonder Woman, uče da ne treba verovati muškarcima i svetu. Kao dete ju je majka Hippolyta, koju igra Connie Nielsen, upozorila: "Budi pažljiva Diana. Oni te ne zaslužuju".

U prethodnom traileru prikazano je kako Gal Gadot putuje na mistično ostrvo Themyscira i postaje heroina bogova i ljudi.

Pored Gal Gadot koja glumi Dianu Prince i njene majke Connie Nielsen, u filmu igraju i Robin Wrigt, Danny Huston, Elena Anaya, Lucy Davis, Said Taghmaoui, Ewen Bremner i David Thewlis.

Režiju za film koji u bioskope stiže 2. juna radila je Patty Jenkins.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....