•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gal Gadot će tumačiti ulogu legendarne kraljice Egipta u filmu "Cleopatra"

Gal Gadot će glumiti legendarnu egipatsku kraljicu u filmu "Cleopatra", istorijskoj drami koja će je ponovo spojiti sa rediteljicom Patty Jenkins. Njih dve su ranije sarađivale na filmu "Wonder Woman 1984".

Scenario za ovaj film napisaće Laeta Kalogridis, koja potpisuje scenario za "Shutter Island". Projekat je jako dugo "visio u vazduhu" i za njega su se takmičile razne producentske kuće, poput Netflixa, Applea, Warner Brosa i Universala.

Na kraju ga je preuzeo Paramount Pictures, odakle navode kako su uložili ogroman trud kako bi savladali konkurenciju i potpisali produkciju filma.

U Hollywoodu je u poslednjih nekoliko godina pokrenuto nekoliko filmskih projekata koji se bave ovom tematikom, uključujući i Sonyjev projekt u kojem su se trebale pojaviti Angelina Jolie i Lady Gaga. Međutim, još nije poznato šta se tačno dešava s tim projektom i zašto njegova realizacija stagnira.

Podeli:



Preporucujemo