•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Game Of Thrones: Otkriveni kompjuterski trikovi koji su korišćeni za Hardhome bitku

Ni jedan od pripadnika Divljaka nije povređen tokom snimanja serije "Game of Thrones" (Igra prestola). Objavljeni su snimci sa snimanja iza scene koji pokazuju kako je uz pomoć kompjuterskih trikova urađena borba Hardhome.

Epohalna borba između Divljaka, Noćnih čuvara i Belih hodača bio je najambiciozniji deo snimanja serije i najuzbudljiviji za gledanje.

U osmoj epizodi sezone 5, Jon Snow i Giantsbane doveli su flotu brodova do poslednjeg garnizona Divljaka van zida kako bi ubedili Slobodne ljude da otplove na jug pre nego bude kasno. Iako na snimku iza Noćnog kralja stoji vojska, to je samo kompjuterska varka.

U stvarnom snimanju učestvovao je daleko manji broj ljudi, a dodani su efekti kako bi se povećala masovnost. Iza svake scene stoji zeleni ključ u kojem se uz pomoć kompjuterskih programa "ukijavaju" elementi.

Osim savremenih tehnologija koriste se i stari trikovi poput lutki napunjenih tekućinama koje predstavljaju brutalno ubijene ljude.

Igra prestola dobila je najveće ocene za scenske efekte i scenografiju za koju kažu da izgleda poput stvarne i fascinira gledaoce.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...