•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gandalf u suzama

Glumac Ijan Mekelen, koji je u "Gospodarima prstenova" igrao čarobnjaka Gandalfa, rekao je u jednom intervijuu da je na setu "Hobita" bio toliko besan, da je počeo da plače.

"Niste svesni koliko je teško glumiti da ste u šumi sa 13 hobita, a ustvari ste sami ispred zelenog platna. Pošto je Gandalf veliki, a oni mali, naravno da nismo zajedno pred kamerom", objašnjava Mekelen.

On je rekao da je, umesto 13 glumačkih partnera, imao samo sličice postavljene na postoljama, sa malim lampama.

"Dok ja govorim svoj tekst, čekam da se upali lampica, pošto znači da hobit koji je na slici ispod lampice 'govori'. To je neviđeno frustrirajuće, i posle nekoliko sati tog mučenja, zaplakao sam".

Mekelen priznaje da mu suze zbog hobita nisu najsjajniji momenat karijere.

"Zaista sam se poneo kao dete. Plakao sam i vikao - nisam postao glumac da bih ovo morao da radim", rekao je glumac kroz smeh.

Prvi deo trilogije "Hobit" pojaviće se u bioskopima 13. decembra.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...