•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gary Oldman i Shia LaBeouf zajedno u novom trileru Dita Montiela

Gary Oldman i Shia LaBeouf dobili su angažman u trileru Man Down.

Dito Montiel režiraće projekat za koji je scenario napisao Adam Simon. Dawn Krantz, Stephen McEveety i Jon Burton produciraće film, prenosi Variety. Priča će pratiti ratnog veterana koji se pokušava pomiriti sa svojom prošlošću dok je u potrazi za porodicom u postapokaliptičnoj Americi.

Snimanje počinje 30. oktobra u New Orleansu.

Montiel i LaBeouf sarađivali su 2006. na drami A Guide to Recognizing Your Saints, koja se temelji na rediteljevim memoarima o mladosti provedenoj u Astoriji. U filmu je glumio i Robert Downey, Jr.

Oldmana smo mogli gledati u sf blockbusteru Dawn of the Planet of the Apes, dok je LaBeouf glumio u ostvarenju Nymphomaniac, a pojaviće se i uz Brada Pitta u filmu Fury.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...