•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gde je nestao Džek Nikolson?

Prijatelji Džeka Nikolsona (85) zabrinuti su za njega jer se više od godinu dana nije pojavio u javnosti. Plaše se da njegov način života nije dobar za njegovo zdravlje, a navode da se ponaša poput vuka samotnjaka. Više se ne pojavljuje ni na utakmicama Lejkersa čiji je veliki navijač.

Zvezda, koja ima šestoro dece, zadnji put je viđena na košarkaškoj utakmici Los Angeles Lakersa u oktobru 2021. sa svojim sinom Rejem, a od tada većinu vremena provodi sam u svojoj vili na Beverli Hilsu.

“Džek je u kontaktu s određenim članovima porodice, posebno Rejem, svojim štićenikom, na kojeg je tako ponosan, ali njegovi dani druženja su davno prošli”.
Priča se da se Nikolsonovi prijatelji plaše da njegove poslednje godine liče na one njegovog prijatelja Marlona Branda, koji je umro kao samotnjak 2004.

“Brando je umro kao samotnjak nakon tako živopisnog života, a Džekovi prijatelji prave poređenja. Njegova ga deca posećuju, ali oni su mu jedini kontakt sa svetom”.

Krajem 2021. godine u medijima se pojavila informacija da glumac Džek Nikolson, kojeg mnogi obožavaju, pati od ozbiljne bolesti, a tada se oglasio njegov prijatelj.

Godinama se nagađalo, a tada je, kako piše svetska štampa, navodno potvrđeno da Džek Nikolson boluje od demenecije.

Nikolson provodi “tužne, poslednje dane” u vili na Beverli Hilsu i fizički je dobro, ali mentalno ne.

“Džek i ja smo prijatelji godinama i on više uopšte ne izlazi iz svoje kuće. Njegovi sin i ćerka se brinu o njemu. Fizički je dobro, ali mentalno nije najbolje. Zaista je jako tužno videti takvog glumca kao što je Džek da odlazi na ovaj način”, rekao je glumčev prijatelj.

Slavni glumac, inače trostruki oskarovac, ima šestoro naslednika, ali društvo mu najčešće prave ćerka Lorejn i sin Rej.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...