•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

George Clooney će glumiti u televizijskoj seriji Catch-22

Holivudska zvezda George Clooney se vraća na televizijske ekrane u šestodelnoj seriji Catch-22, ekraniziranoj prema satiričnom romanu Josepha Hellera.

Heller u romanu, prvobitno objavljenom 1961. godine, opisuje vlastita iskustva iz Drugog svetskog rata, a reč je o jednom od najznačajnijih romana 20. veka.

Seriju će producirati Paramount Television i Anonymous Content, a Clooney će se osim u glavnoj ulozi naći i u ulozi režisera i izvršnog producenta. Scenario je završen, a zajednički su na njemu radili Luke Davies i David Michôd.

Serija će prepričati radnju romana smeštenu u Italiji za vreme Drugog svetskog rata, prateći člana američkog vazduhoplovstva Johna Yossariana, člana posade bombardera.

Njegov jedini cilj je da izvrši svoje vojne dužnosti i vratiti se kući dok još nije izgubio razum, što mu vojska otežava.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...