•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

George Clooney i u špijunskim vodama?

Na konferenciji za medije na kojoj je predstavio film "Gravitacija" u kome igra glavnu ulogu, Clooney je otkrio nove detalje o špijunskom satelitu iznad Sudana koji on finansira kako bi se "držao na oku" sudanski diktator Omar al-Bashir, optužen za ratne zločine.

"Imam satelit na području Sudana gde ima jako puno nasilja. Želimo pratiti zlodela koja se tamo dešavaju i želimo da krivci odgovaraju, i da im bude sve teže da se takve akcije sprovode bez posledica. Mislimo da je satelit do sada bio veoma uspešan s obzirom da se napadi sada dešavaju samo noću ili kada je oblačno", rekao je Clooney.

Ali, i tome će se stati na kraj budući da će satelit od sada biti priključen na "infracrveni modus" tako da će se sve videti bez obzira na vremenske prilike.

"Naš je posao da pokušamo da bacimo svetlo na ta mesta. Ako imalo pomognemo, isplatiće se", rekao je Clooney i dodao da se lično uverio da su pojedina mesta u Južnom Sudanu mnogo opasnija nego što se pretpostavlja.

Na pitanje novinara da li podržava ideju o raketnim napadima SAD-a na Siriju nije hteo dati odgovor.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...