•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

George Clooney lakši za najmanje 100.000 eura

Američki glumac George Clooney izgubio je najmanje 100.000 eura na opkladi da se više neće ženiti, nakon što su se u javnosti pojavili navodi da se verio za advokaticu Amal Alamuddin iz Londona.

Prva se kladila Michelle Pfeiffer koja je dala 60.000 eura uz uverenje da će se sigurno opet oženiti. Mediji pominju da je opreznija Nicole Kidman ponudila 25.000 eura i rekla da će se najpoželjniji neženja u Hollwoodu oženiti u naredne četiri godine.

Glumica mu je poslala ček ali je Clooney odbio novac.

Clooneyeva partnerka u filmu “Gravitacija”, Sandra Bullock ponudila je 12.500 eura uz poruku da će Clooney “jednog dana pronaći divnu i strpljivu ženu”. Amal Alamuddin je poreklom iz Bejruta, bila je savetnik bivšeg generalnog sekretara UN Kofija Annana za Siriju, i pravni zastupnik bivše ukrajinske premijerke Julije Timošenko i osnivača Wikileaksa Juliana Assangea.

Clooney je bio oženjen glumicom Talijom Balsam od 1989. do 1993. godine, a nakon toga je imao brojne avanture.

Website:source.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila