•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gerard Depardieu prvi put "propričao" ruski

Gerard Depardieu, koji je u proteklih godinu dana postao ruski državljanin, nastupio je u humorističnoj televizijskoj seriji u Rusiji, prvoj u svojoj karijeri, objavila je u petak privatna TV stanica TNT koja se sprema emitovati novu sezonu sitcoma.

"Prva TV serija na svetu s Gerardom Depardieuom" emitovaće se u Rusiji od ponedeljka, ističe stanica u saopštenju objavljenom na internet stranici.

U seriji "Zajcev+1", vrlo popularnoj među mladim Rusima, Depardieu je odigrao ulogu Jore, oca glavnog lika, mladića koji pati od sindroma podvojene ličnosti.

U razgovoru za dnevnik Komsomolskaja pravda, glumac je naglasio da je snimao na francuskom, a njegove će se reči sinhronizovati.

"Ključne rečenice koje je trebalo izgovoriti na ruskom transkribirane su za mene na velikom papiru", ispričao je on.

"Shvatili smo da niko među ruskim glumcima ne odgovara za tu ulogu", dok se Gerard Depardieu pokazao "savršenim", izjavio je pomoćnik glavnog producenta stanice Evgenij Nikošov na internet stranici stanice.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu