•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Girl Walks Into a Bar (2011)

Nedavno je na YouTube-u objavljena komedija Girl Walks Into a Bar, snimljena ekskluzivno za internet distribuciju, a već tokom vikenda film je pogledalo više od 250 hiljada gledaoca, što ga čini gledanijim od većine holivudskih premijera istog vikenda. To samo potvrđuje da je odluka producenata da snimaju isključivo za internet vrlo mudra.

Istina, film “Girl Walks Into a Bar” neće imati bioskopsku distribuciju i neće biti prodaje karata, ali da se to dogodilo – radilo bi se o jednom od uspešnijih naslova u bioskopima i film bi sigurno bio među top 10 filmova sa najvišom zaradom tokom prvog vikenda prikazivanja. Reč je o naslovu koji je snimljen upravo i samo za internet-distribuciju, a budući da je reč o profesionalnom filmu sa pravim zvezdama, ostaće upamćen kao prvi pravi veliki film direktno snimljen za slobodno gledanje na internetu. Produkcijski ga potpisuju kompanije Shangri La i Lexus kao glavni sponzor.

Priča filma prati grupu nepovezanih likova tokom jedne noći po barovima Los Angeles-a, a film je režirao Sebastian Guttierez, scenarista i redatelj iza kojeg je već nekoliko hitova, poput “Snakes on a Plane” i “Gothica”. Osim njegove bolje polovine, Carle Gugino, u filmu se pojavljuje niz poznatih glumaca – od Zachary-ja Quint-a, preko Josh-a Hartnett-a i Danny-ja DeVita, pa do Rosario Dawson, Robert-a Forster-a i Michelle Ryan. Film je snimljen za 11 dana tokom marta prošle godine, a Gutierrezov rad je pod očitim uticajem Robert-a Altman-a i njegovih Kratkih rezova (koji su uticali na još neke Gutierrez-ove naslove u karijeri).

CB
Žanr:komedija, drama, fantazija
Godina:2011
Reziser:Sebastian Gutierrez
Scenario:Sebastian Gutierrez
Uloge:Gil Bellows, Xander Berkeley, Alexis Bledel
Studio:Shangri-La Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.facebook.com/girlwalksintoabar
Jezik:Engleski
Trajanje:80 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....