•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glamurozna svetska premijera filma Kingsman: Zlatni krug

London je bio prestonica glamura i filmske industrije, jer je crvenim tepihom ispred bioskopa Odeon na Lester skveru prošetala sjajna ekipa glumaca, muzičara i modela, među kojima su bili Kolin Firt, Teron Edžerton, Mark Strong, Čening Tejtum u pratnji supruge Džene Djuan Tejtum, Hali Beri, Džulijen Mur, Pedro Paskal, Džef Bridžis, Elton Džon, Popi Delavinj, Klaudija Šifer i Kajli Minog, i to povodom premijere filma Kingsman: Zlatni krug.

U drugom nastavku filma Kingsman junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom “Statesman”, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedile nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

Drugi deo urnebesne akcione komedije o britanskim špijunima “Kingsman: Zlatni krug“ stigao je u domaće bioskope 21. septembra.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...