•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glavna glumica '50 nijansi sive' otkrila omiljenu scenu seksa

Glumica Dakota Johnson, koja tumači lik Anastasia Steele u filmskom hitu “50 nijansi sive” otkrila je koja joj je to scena seksa omiljena u ovom filmu.

Filmska adaptacija knjige puna je scena seksa, a Dakota je morala da otkrije koja joj je to scena posebno draga. Kaže kaže kako joj je scena kada Anastasia gubi nevinost s Christianom definitivno najdraža.

"Scena kada Anastasia gubi nevinost je nešto posebno”, kaže Dakota.

"Kao i način na koji je ta scena režirana i snimljena, boje koje se prelamaju... To je jedan jako specijalan momenat u životu mog lika".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...