•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gledaš više, dobijaš više

Bioskop “Vilin Grad” započeo je program izdavanja specijalnih Bonus kartica. Bonus kartica je lična i potpuno besplatna kartica namenjena posetiocima bioskopa "Vilin Grad". Uz svaku kupovinu u bioskopu, vlasnik Bonus kartice dobija određeni broj bodova, a sakupljenih 1000 bodova može zameniti za ulaznicu za film po želji.

Bonus karticu može dobiti svako, a izdavanje je potpuno besplatno. Potrebno je samo popuniti formular na blagajni bioskopa "Vilin Grad". Članstvo za sobom ne povlači nikakve obaveze, a pri samoj registraciji 250 bonus poena dobija se na poklon.

Prednosti Bonus kartice su mnogobrojne. Vlasnik ove kartice uz kupovinu bioskopske karte dobija bonus poene, takođe poene dobija pri kupovini bilo kog bioskopskog menija, soka ili grickalica. Zatim, stiče pravo na učešće u akcijama namenjenim isključivo vlasnicima Bonus kartice. Vlasnik Bonus kartice dobijaće redovna obaveštenja o akcijama bioskopa "Vilin Grad", kao i vesti iz sveta filma uz newsletter.

Detaljne informacije o broju bodova koji se dobijaju pri određenoj kupovini pogledajte na sajtu bioskopa "Vilin Grad".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...