•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumac Robert Pattinson uživa u surfanju

Glumac Robert Pattinson odlučio je provesti neko vreme sam surfajući na plaži u Malibuu.

Kako pišu američki tabloidi, 26-godišnji glumac bio je sam na plaži i uživao u surfovanju. Noć pre, Pattinson je bio na jednoj zabavi u klubu Teddy’s bez Kristen Stewart što je obradovalo mnogobrojne posetiteljke.

"Robert je bio pomalo zatvoren i postiđen zbog toga što je bio u centru pažnje. Sedio je sa prijateljem, a oko njih su bili prelepi modeli. Međutim, glumca one nisu interesovale", kazao je izvor za Radar Online.
Pattison se vratio u Los Angeles nakon devet sedmica boravka u Australiji gde je snimao novi film. Dok pojedini mediji tvrde kako su Kristen i Robert raskinuli, drugi pišu o tome kako se nisu rastajali odkako se glumac vratio u SAD.

Pattison glumi u novom filmu režisera Joela Edgertona i Davida Michôda "The Rover" u kome, osim njega, glume i Guy Pearce, Scoot McNairy i Nash Edgerton.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...