•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumac Tom Hardi postao džiu džica šampion

Glumac Tom Hardi minulog vikenda osvojio je zlato na Otvorenom prvenstvu u disciplini brazilska džiu džica, rekli su organizatori takmičenja u Engleskoj za CNN.

Dok su posmatrači i drugi takmičari ostali zapanjeni kada se Hardi (45) pojavio u školskoj sali u Milton Kejnsu u Engleskoj, organizatori su rekli da je jednostavno “držao reč”.

Mohamed Itoumaine, sudija i portparol organizatora turnira, rekao je za CNN u sredu da je Hardi pristao da učestvuje u takmičenju nakon njegovog nastupa na džiu džica šampionatu prošlog meseca.

“Bio sam zaista uzbuđen i impresioniran jer mi je na prvenstvu rekao – ‘dolazim na tvoje sledeće’ i održao je svoju reč. Veoma je teško naterati poznatu ličnost da dođe na lokalno takmičenje jer njihovi rasporedi su tako popunjeni”, kazao je Mohamed.

Mohamed dodaje da je Hardi dominirao u svojoj kategoriji i kvalifikovao se za finale pre nego što je kući odneo glavnu nagradu.

“Imam više od 10 godina iskustva kao sudija i nakon što sam ga prvi put vidio da se takmiči znao sam da će pobediti na mom takmičenju”, kaže Mohamed.

“Potrebna je posvećenost i naporan rad da bi se dostigao taj nivo. On je tehnički, fizički i mentalno osposobljen. On je neko ko želi da pobedi na najbolji mogući način”, zaključio je sudija.

Oglasio se i Hardi, navodeći da je cilj njegovog nastupa bio da skrene pažnju na humanu stranu turnira, pošto se organizacija uveliko bavi humanitarnim radom.

“Jednostavna obuka za mene (kao hobi i privatna ljubav) bila je suštinski ključna za dalji razvoj dubljeg osećaja unutrašnje otpornosti, smirenosti i blagostanja. Ne mogu da istaknem značaj koji je turnir imao i koliko je uticao na moj život i moje drugove sa borilišta”, ističe Hardi.

https://twitter.com/i/status/1572640047735734276

Podeli:



Preporucujemo