•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumac iz "Ratova zvezda" umro od korone

Glumac iz serijala "Ratovi zvezda" Endru Džek preminuo je od posledica virusa korona u 77. godini, prenose strani mediji.

Džil Mekaluh, zastupnik glumca koji je bio i učitelj akcenta poznatih, izjavio je za "TMZ" da je njegov klijent preminuo u utorak ujutro u bolnici u okolini Londona, nakon komplikacija izazvanih virusom COVID-19.

On je naveo kako glumčeva supruga nije mogla da bude uz Endrua zbog toga što se nalazi u karantinu u Australiji, kao i da najverovatnije neće moći da se održi odgovarajuća sahrana zbog uslova koje diktira globalna pandemija.

Džek je bio veoma aktivan i radio je do pre nekoliko nedelja, između ostalog, i kao učitelj akcenta na pripremanju novog izdanja "Betmena" sa Robertom Patisonom. Snimanje tog filma je obustavljeno pre manje od mesec dana.

Svetsku slavu je stekao radom u serijalu "Ratovi zvezda", što kao glumac, što kao učitelj akcenta, a njegova zasluga je što je Britanac Džon Bojega imao takav američki akcenat.

Radio je i na "Osvetnicima", "Robinu Hudu", "Gospodaru prstenova", "Šerloku Holmsu", "Ljudima u crnom" i mnogim drugim blokbasterima, a neki od glumaca koje je podučavao bili su Kristijan Bejl, Vigo Mortensen, Robertom Daunijem.

Podeli:



Preporucujemo