•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumac iz popularne serije preminuo u 35. godini, porodica neutešna

Kodi Longo (poznatiji kao Kodi Entoni), glumac najpoznatiji po ulozi Nikolasa Almejna u televizijskoj drami NBC-ja “Dani naših života” i Edija Durana u “Holivudskim visinama”, preminuo je u 35. godini, potvrdio je njegov agent.

Longo je pronađen mrtav u sredu u svojoj kući u Ostinu. Njegova supruga, Stefani Klark, postala je zabrinuta kada nije mogla da ga dobije na telefon, dok je radila u lokalnom plesnom studiju, pa je pozvala policiju. Kada su policajci stigli, mogli su samo da konstatuju smrt, a Longo je pronađen mrtav u krevetu.

“Kodi je bio ceo naš svet. Deca i ja smo razbijeni i potpuno uništeni. Bio je najbolji tata na svetu. Uvek i zauvek ćeš nam nedostajati, volimo te”, rekla je kratko njegova supruga.

Uzrok tragedije još uvijek nije poznat, a Kodi je iza sebe ostavio suprugu Stefani i troje maloletne dece.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila