•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumac iz serije "Squid Game" osvojio Zlatni globus za najbolju sporednu ulogu

Zvezda serije "Squid Game" glumac O Yeong-su upisan je u istoriju nakon što je postao prvi korejski glumac koji je osvojio Zlatni globus.

Južnokorejski glumac (77), koji glumi Oh II-nama, takođe poznatog kao Igrač 001, u Netflixovoj hit seriji, pobedio je Billyja Crudupa ("The Morning Show"), Kierana Culkina ("Succession"), Marka Duplassa ("The Morning Show") i Bretta Goldsteina ("Ted Lasso") u kategoriji za najboljeg sporednog glumca na televiziji.

Njegova je pobeda objavljena na privatnoj ceremoniji koja se prenosila online bez slavnih voditelja i govora.

Trijumf O Yeong-sua je ujedno i prvi put da su korejska TV drama ili glumac nominovani i osvojili Zlatni globus.

Podsećamo, "Squid Game" je distopijska serija u kojoj takmičari kojima je očajnički potreban novac igraju smrtonosne dečje igre kako bi osvojili novčane nagrade.

Još u 10. mesecu prošle godine Netflix je potvrdio da je ova serija njihov najveći hit, a prva epizoda emitovana je 17. septembra.

Podeli:



Preporucujemo