•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumac koji igra Stevea Jobsa već ima šanse da osvoji Oscara

Čak i pre nego film dođe u bioskope, Michael Fassbender, glumac koji igra Stevea Jobsa ima šanse da osvoji Oscara.

Film "Steve Jobs" koji u bioskope dolazi uskoro režirao je Danny Boyle (kojeg pamtimo po projektu "Slumdog Millionaire"), a rađen je prema scenariju Aarona Sorkina ("The Social Network").

Ipak, relativno nepoznat glumac nemačko-irskog porekla Michael Fassbender već ima šanse da osvoji Oscara, više nego kultni američki glumci i filmski idoli kao što su Leonardo DiCaprio, Johnny Depp i Matt Damon, piše Fortune.

Na stranici GoldDerby, na kojoj sturučnjaci i publika predviđaju dobitnike važnih filmskih nagrada, Fassbender se sa šansom od (13/5), nalazi ispred DiCaprija (7/2), Deppa (13/2) i Damona (50/1).

Ovi rezultati mogu posebno teško pasti Leonardu di Capriju koji, uprkos brojnim nominacijama nikad nije osvojio Oscara i koji je, između ostalog, postao predmet ismejavanja internet zajednice zbog toga. Da stvar bude još zanimljivija, DiCaprio je ulogu Jobsa odbio pre nego je snimanje počelo. A ulogu Jobsa odbio je još jedan glumac, Christian Bale.

Sorkin je navodno za ovu ulogu pokušavao da dobije Toma Cruisea, a navodno je u jednom od mailova upućenom producentici Amy Pascal napisao:

"Nemam pojma ko je Michael Fassbender i niko na svetu ne mari za to. Ovo je besmisleno.", da bi već u sledećem mailu napisao:

"Je*i ga. On je sjajan glumac i njegovo vreme tek dolazi."

Fassbender je poznat je po ulogama u filmovima "Inglourious Basterds" (2009), "X-Men: First Class" (2011), "Shame" (2011), "Prometheus" (2012) i "12 Years a Slave" (2013).

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...