•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumica Vanessa Hudgens odlazi u zatvor?!

Srce urezano u crvene stene moglo bi glumicu Vanessu Hudgens (27) i njenog dečka Austina Butlera (24) koštati slobode!

Naime, glumica se na svom Instagramu pohvalila fotografijom dokaza njihove ljubavi, srcem s urezanim imenima, ali ju je vrlo brzo uklonila. Ne čudi s obzirom na to da je reč o zaštićenim crvenim stenama!

Ipak, virtualni svet sve pamti pa su vlasti države Arizone, gde se par nalazi na romantičnom odmoru, podigle tužbu protiv njih. Kako prenosi Fox News, za ovaj prekršaj moraće platiti 5.000 dolara novčane kazne ili odležati šest meseci u zatvoru kako bi se iskupili za svoje nedelo.

Inače, Hudgens je najpoznatija po svojoj ulozi Gabrielle Montez u filmu 'High School Musical', nakon ćega se poprilično povukla iz javnosti.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu