•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumica Yuko Takeuchi iz kultnog horora "Krug" izvršila samoubistvo

Yuko Takeuchi, japanska glumica koja je glumila u azijskoj drami Miss Sherlock i kultnom hororu "Krug" (Ring) rano u nedelju pronađena je mrtva u svom stanu u Tokiju.

The Hollywood Reporter piše da je Takeuchi imala 40 godina i da je policija započela istragu, a prema poslednjim informacijama sumnja se da je ova nagrađivana glumica i izvršila samoubistvo.

Suprug Taiki Nakabayashi je pronašao glumicu mrtvu u spavaćoj sobi oko 2 sata ujutro i kazao je da nije pronašao nikakvu oproštajnu poruku.

Takeuchi je bila poznata glumica u Japanu, a najviše su je znali po ulozi
u čuvenom japanskom horor filmu "Krug" iz 1998. godine. Svetsku popularnost stekla je 2018. igrajući u seriji "Miss Sherlock" u produkciji HBO.

Iza nje je ostao suprug i dvoje dece. Drugo dete je rodila u januaru ove godine.

Podeli:



Preporucujemo