•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumica doživela potpuni slom i pretila samoubistvom

Pre 10 godina Mischa Barton proslavila se ulogom u seriji O.C., ali nakon toga su za nju nastupila teška vremena. Sve je eskaliralo 2009. godine, kad je zapretila samoubistvom.

“Doživjela sam potpuni živčani slom. Bila sam pod nenormalnim pritiskom” - prvi put je Mischa Barton progovorila za magazin People o teškim trenucima koje je proživljavala.

Glumica je otkrila i da je stalno bila izložena kritikama, piše Hot.

“Ili sam im bila premršava ili predebela. Nikad nisam imala pravu kilažu”, dodala je i zaključila da je sada puno snažnija i da je dosta toga naučila.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...