•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Good Luck Chuck (2007)

Momak koji je raskinuo sa svojom dugogodišnjom devojkom biva šokiran vešću da se ona verila sa svojim novim momkom.

Sve je započelo kada je Čarli Logan imao deset godina. Čarli je prekršio osnovno pravilo igre Masne fote i odbio da se poljubi jezikom sa ludom devojčicom Got, a ona je bacila prokletstvo na njega. Sada, dvadeset i pet godina kasnije, Čarli je ugledni zubar... ali ga prokletstvo i dalje prati. Dok njegov najbolji prijatelj i plastični hirurg Stju muva što je moguće više svojih pacijentkinja, Čarli nikako da nađe odgovarajuću devojku. Što je još gore, na venčanju bivše devojke saznaje da su sve žene s kojima je ikad spavao našle pravu ljubav – odmah nakon raskida s njim. I dok si rekao 'keks', zbog Čarlijeve reputacije da 'donosi sreću', sve žene, od zgodnih neznanki do njegove debele šalterske radnice – staju u red za jedan brzinski seks.

Zbog života ispunjenog samo seksom bez ljubavi Čarli se oseća usamljenijim nego ikad – sve dok ne upozna Kem.

Specijalista za pingvine sklona nezgodama, Kem je nepristupačna koliko je i lepa. A kada prava romansa počne da se razvija, Čarli shvata da mora da nađe način da razbije svoje prokletstvo... pre nego što devojka iz njegovih snova postane žena narednog momka kojeg će upoznati. Ovo je urnebesna komedija o najsrećnijem – i najbaksuznijem – momku na Zemlji.

Žanr:komedija, drama, fantastika
Godina:2007
Reziser: Mark Helfrich
Scenario:Josh Stolberg
Uloge:Dane Cook, Jessica Alba, Dan Fogler
Uzrast:R
Studio: Lionsgate
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...