•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gracie Whitton

Gracie Whitton rođena je na istoku Teksasa 24. juna 2004. godine. Ima četvoricu braće. Uživa u čitanju i pisanju, a posebno u pisanju poezije. Omiljeni muzičari su joj Austin Mahone, Taylor Swift, Zendaya, Bella Thorne i Ashley Tisdale. Glumi od 4. godine kad je snimila kratkometražni film The Things Between Us. Radila je na nekoliko filmova u kojima su glumili i Nicolas Cage, Nicole Kidman, Cam Gigandet, Jennifer Garner, Ryan Phillipe i drugi.

Filmografija:
2013/I The Prodigal (pre-production)
2012 Dance with the Devil (short) (post-production)
2013 Scary MoVie
2012 Blood Reunion
2011 Trespass
2010 The Gates (TV series)
2010 Rising Stars (uncredited)
2010 Breaking the Press (uncredited)

Podeli:



Preporucujemo

Glumica Rebel Wilson: Reditelji su mi plaćali da budem...
Capone (2020) (2020)
Pesme koje su obeležile filmove
Konačno dogovoreno: Od avgusta počinje snimanje...
Michael Keaton bi mogao ponovo da glumi Batmana
PROGLAŠENE NAGRADE 49. REVIJE FILMSKOG STVARALAŠTVA DECE...
Dragged Across Concrete (2018) (2018)
Srpska glumica o sceni iz nove serije: Više me privlače...
Godzilla Vs. Kong je upravo učinio još jedan veliki korak...
Film 'Greenland' Gerard-a Butler-a izlazi u toku leta
Novi film Vudija Alena otvara festival u San Sebastianu
Will Smith otvoreno govorio o težini roditeljstva
Umro glumac Ijan Holm
"Otac" Srdana Golubovića u programu Pulskog festivala
Džoni Dep pozajmljuje glas u novoj seriji koja će se...
Čuveni porno glumac optužen za silovanje
VEČERAS ZATVARANJE FESTIVALA FRANCUSKOG FILMA UZ TRILER...
Svetska premijera srpskog filma "Domovine" u Marseju
Prvi film Megan Fox nakon uloge u spotu Machine Gun Kelly
7500 (2019) (2019)
The Highwaymen (2019) (2019)
Guillermo del Toro, Alejandro G. Inarritu pokrenuli su fond...
Preminuo legendarni komičar Carl Reiner
Objavljen tizer filma "Respect" posvećen životu Arete...
LETNJI MARATON SERIJE FEAR THE WALKING DEAD
Film GRUDI u konkurenciji za nagrade Pulskog festivala
Locke (2013) (2013)
POČETAK RADA DRIVE IN BIOSKOPA NA ADI UZ FESTIVAL...
Ana de Armas i Wagner Moura igraju lјubavnike u novom...
Lionel Richie-ev mjuzikl 'All Night Long' u radovima...