•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Grad u Sibiru pravi kopiju Oskara za Dikaprija

Stanovnici grada na ruskom dalekom istoku poklanjaju svoje zlato i srebro za svog omiljenog glumca, holivudsku zvezdu Leonarda Dikaprija.

Više od 100 njegovih obožavalaca u sibirskoj Republici Jakutiji poklonilo je svoj nakit i plemenite metale kako bi se napravila statua nalik Oskaru za slavnog glumca, koji je ove godine nominovan za prestižnu nagradu Američke filmske akademije u kategoriji za glavnu mušku ulogu u filmu „Povratnik” Alehandra Gonzalesa Injaritua.

Jedna od građanki koja je podržala inicijativu „Oskar za Lea!” Sardana Savina izjavila je da se nadaju da će Dikaprio dobiti dve nagrade, statuu iz Jakutije i pravog Oskara.

Dikaprio (41), čija baka je bila Ruskinja, veoma je popularan u Rusiji, a 2010. godine je s ruskim predsednikom razgovarao o očuvanju tigrova u istočnim oblastima zemlje. Nedavno, ruski mediji objavili su da bi Dikaprio mogao da tumači lik Putina u filmu koji se planira.

Iako je do sada pet puta bio nominovan za Oskara, Dikaprio ni jednom nije dobio nagradu Američke filmske akademije. Prvu nominaciju osvojio je 1994. godine za vrlo hvaljenu ulogu dečaka u drami „Šta izjeda Giberta Grejpa” u kojem mu je partner bio Džoni Dep. Posle 11 godina usledila je druga nominacija za dramu „Avijatičar”, 2007. je nominovan za „Krvavi dijamant”, a pre dve godine za film „Vuk sa Volstrita” Martina Skorseza.

Mnogi smatraju da će Leonardno Dikaprio ove godine najzad osvojiti Oskara na 88. dodeli nagrada Američke filmske akademije, 28. februara u „Kodak” teatru u Beverli Hilsu.

(Beta)
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...