•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gremlini ipak dolaze, ali ne skoro?

Nastavak sada već kultnog filma o simpatičnim Gremlinima, koji u dodiru s vodom postaju naprasite štetočine, u pripremi je već nekoliko godina. Ali, produkcija se još uvek nije pomerila sa mrtve tačke, sudeći po informacijama koje su dostupne, odnosno nedostatku informacija.

Ipak, za sada se još nije odustalo od snimanja novog filma, a planove za Gremline 3 otkrio je glumac Zach Galligan.

U razgovoru sa novinarima otkrio je kako će treći film biti pravi nastavak originalnih Gremlina, a nikako neće biti obrada filma. Osim glumca Zacha Galligana, koji je u originalnom filmu imao glavnu ulogu dečaka Billyja Peltzera, u novom filmu učestvuje i izvorni scenarista Gremlina Chris Columbus. Uz njih dvojicu na ovom projektu javlja se još i ime scenariste Carla Ellswortha (Noćni let, Crvena zora) čije učestvovanje još nije potvrđeno.

Prema rečima Galligana Gremlini 3 neće biti nikakav reboot, remake ili nešto slično.

Chris Columbus je otvoreno rekao da mu je prvi film vrlo blizak srcu i dokle god je on živ nikada se neće snimiti obrada - dodao je Zach Galligan.

Štaviše, planira se nešto poput Sveta iz doba jure, a radnja će se odvijati 30. godina kasnije, prenosi E! Online. Navodno će neki od originalnih glumaca reprizirati svoje uloge u Gremlinima 3. Ipak, Galligan je dodao i to kako iskreno ne zna hoće li se i on pojaviti u nastavku, ali veruje kako za to postoji vrlo velika šansa.

Za sada nema ni okvirnog datuma za početak produkcije filma, tako da nastavak ne očekujemo u bliskoj budućnosti. Ipak, nadamo se kako će još uzbudljivih vesti stići uskoro.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...