•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gresi iz prošlosti (Hidden) - fenomenalna velška krimi-serija stiže na Pickbox NOW

Nova Pickbox NOW serija Gresi iz prošlosti (Hidden) oduševiće sve ljubitelje krimi-žanra. S visokom ocenom od 7.3 na iMDB-u, ova velška serija je dobitnica nagrade BAFTA Cymru (velški ogranak BAFTA) za najbolju fotografiju. Obe sezone ove fenomenalne serije na Pickbox NOW stižu 9. jula.

O ČEMU SE RADI?

Detektivka Kadi (Šan Ris-Vilijams) vraća se u Vels kako bi se brinula za bolesnog oca. Nakon što je lokalna policija izvukla telo mlade žene iz jezera, Kadi se uključuje u mukotrpnu istragu. Ono po čemu se Gresi iz prošlosti ističu je vrlo direktan prikaz zla. Osim što glavna uloga pripada ženi, koja je detektivka bez uobičajenih neuroza i psihičkih poremećaja s kojima se često prikazuju detektivi u novijim serijama, zlo je prikazano s ljudskim naličjem. Ova serija je duboka i mračna, a sumoran prikaz Velsa sjajno doprinosi takvoj atmosferi. Netipična i uzbudljiva, ova velška krimi-serija sigurno će vas šokirati i iznenaditi.

VIŠE OD KRIMI-SERIJE

List Gardijan je seriju Gresi iz prošlosti uporedio sa švedskom skandi-noar dramom Most (The Bridge), opisujući je kao jednu od trenutno najjačih velških serija, koja se odlikuje izvrsnim stilom. S predivnim pejzažima, neobičnim enterijerima i vešto odrađenom pratećom muzikom koja pojačava osećaj jeze, Gresi iz prošlosti je prava vizuelna krimi-poslastica. San ju je prozvao „izvanrednom mračnom serijom”, a Radio tajms piše kako je „neverovatna”.

Ipak, ova velška serija nije samo kriminalistička. Naime, glavna glumica Šan Ris-Vilijams je u svom komentaru rekla da je to više „lična drama” nego krimi- serija, jer uključuje mnoge ljudske priče, uključujući i priče žrtve i njene porodice, kao i onih koji su počinili zločin.

Uzbudljiva i mračna, sa sjajnom glumačkom postavom u kojoj se naročito ističu talenti Šan Ris-Vilijams, Gvinet Kivort i Rodri Mejlir, zaista je posebna i oduševiće sve koji vole krimi-serije.

Velšku krimi-seriju Gresi iz prošlosti (Hidden) gledajte na Pickbox NOW od 9. jula.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...