•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Grown Ups 2 (2013)

"Matorani 2", je nastavak čuvene komedije i velikog bioskopskog hita iz 2010. godine. Čuvena ekipa, predvođena Adamom Sendlerom, vraća se željna još jedne letnje avanture. Leni vraća svoju porodicu u mali grad gde su on i njegovi prijatelji odrasli. Ovoga puta, matorani će od svoje dece učiti lekcije o odrastanju. A to će biti na najčudniji dan, pun iznenađenja, poslednji dan škole!

Vratili su se! Adam Sendler, Kevin Džejms, Kris Rok i Dejvid Spejd ponovo su se okupili na severnoj obali Masačusetsa gde su snimali i prvi film, Matorani. I drugi deo urnebesne komedije završen je pod rediteljskom palicom Denisa Dugana. O liku Leriju Federu, koga tumači Adam Sendler, reditelj kaže: “Leni je napustio posao holivudskog agenta i zajedno sa svojom porodicom seli se u rodni grad. On želi da mu deca odrastaju u normalnijem okruženju, nego što je ono u Holivudu”. Njegova žena Roksana, koju i ovaj put igra Selma Hajek, glavni je ženski lik u filmu: ”Bila sam presrećna što se snima drugi deo i što ću ponovo biti u ekipi ovih predivnih glumaca i komičara“, rekla je glumica i dodala: „Ostali smo u kontaktu od prošlog puta i volim da radim sa njima, toliko su dobri. Pogotovo sam u kontaktu sa ženskim delom ekipe, Maria Belo je odlična i žestoko je prikazala ulogu, a Maja Rudolf je jedna od najboljih komičarki u Americi”.

Matorani su prijatelji iz detinjstva. Erik (Kevin Džejms), je jedan od njih: „Priča filma je okrenuti ka odraslim ljudima koji još uvek žive svoje dvadesete, ali koji se susreću sa situacijama koje nikada nisu doživeli kao mladi,” rekao je glumac Kevin Džejms i nastavio o svom liku: “On je od onih koji nikada nije skočio sa litice. Leni i osatak ekipe ne daju mi mira po pitanju toga. Ali kada se nađem pred samim izazovom dobijam šansu da pobedim strah iz mladosti“, rekao je glumac. Glumica Maria Belo kaže da je rad sa Adamom Sendlerom neponovljivo iskustvo: ”Imate potpunu slobodu. Reditelj i ostatak ekipe očekuju od vas improvizaciju i da dajte predloge. Ne znači da će sve biti prihvaćeno i to je u redu, ali izabrani kadar je onaj koji ih je nasmejao do suza,” rekla je glumica i dodala: “Kada su me pozvali znala sam šta me očekuje. Povratak na letnji kamp. Adam Sendler i ostali učinli su atmosferu fantastičnom i baš sam bila zadovoljna gotovom produkcijom” rekla je glumica Belo.

Osim odraslih i popularnih glumaca, na setu su dominirali i mladi talenti, pred kojima tek predstoji glumačka karijera. “Kada smo pre četiri godine radili kasting za ove mlade glumce, oni su bili deca sa kojima su bili i roditelji na setu”, rekao je reditelj i dodao: “Danas su to popularni glumci, uspešni u svom radu”. Scenograf Eron Ozborn ističe kako je zabavno raditi sa Adamom Sendlerom: „Pravo je zadovoljstvo raditi sa njim, potpuno sarađuje i razmatra i koristi sve što mu predložite”.

Deo glumačke ekipe bio je i bivši američki profesionalni košarkaš Šakil O’Nil: “Poznavati Adama i raditi sa njim je divno iskustvo“, rekla je bivša NBA legenda koja tumači lik policajca Fluzoa. “U prvim scenama bio sam jako nervozan i morao sam sebe da prebacim u košarkaški fazon. Gledao sam glumce i zamišljao sam da su to Džordan, Medžik Džonson i Leri Bird. I uradio sam šta sam uradio, nadam se da će svi uživati u filmu”, rekao je O’Nil. Vratolomije u filmu zahtevale su i dobre kaskadere, a za njih je bio zadužen koordinator Skot Rodžers: ”Kada sam pročitao scenario pomislio sam kako ima smešnih kadrova. Ali kada smo počeli da radimo film bio sam iznenađen koliko jedna, naizgled obična komedija, ima zahtevnih situacija kada su kaskaderi u pitanju”, rekao je on.

Žanr:komedija
Godina:2013
Reziser:Dennis Dugan
Producent:Jack Giarraputo, Adam Sandler
Scenario:Fred Wolf, Adam Sandler
Uloge:Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock
Uzrast:PG-13
Award:1 nagrada i 1 nominacija
Studio: Columbia Pictures, Happy Madison Productions, Sony Pictures Entertainment (SPE)
Zemlja:United States
Website:www.grownups2-movie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...