•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Grudge Match (2013)

„Warner Bros. Pictures“ donosi komediju Povratak u ring u kojoj glume nagrađivane legende, za Oskara nominovan Silvester Stalone (serijal Rocky, The Expendables) i dobitnik Oskara Robert de Niro (Raging Bull, Silver Linings Playbook) kao stari bokseri rivali koji prekidaju penzionerske dane da bi održali jedan, završni meč. Reditelj filma je Piter Sigal (Get Smart).

U filmu Povratak u ring Stalone i De Niro su Henri “Rejzor” Šarp i Bili “Kid” Mekdonen, dva lokalna borca iz Pitsburga čije vatreno rivalstvo privlači pažnju cele nacije. Svaki od njih je jednom pobedio onog drugog, a uoči odlučnog, trećeg suočavanja 1983. godine, Rejzor je naglo i bez objašnjenja objavio da se povlači čime je nokautirao karijere obojice. Trideset godina kasnije bokserski promoter Dante Slejt Džunior, namirisavši veliki novac, daje im ponudu koju ne mogu da odbiju: ponovni ulazak u ring i obračun do konačnog rezultata.

Međutim, tokom prvog susreta nakon toliko decenija njihov sukob se slučajno pretvori u urnebesni događaj koji ubrzo može da vidi ceo svet. Histerija društvenih medija pretvori njihov lokalni meč u HBO događaj koji ne smete da propustite. Ako prežive treninge, možda dožive još jedan međusobni obračun.

U filmu glume i Kevin Hart (Think Like a Man) kao Dante Slejt Džunior; dobitnik Oskara Alan Arkin kao Rejzorov bivši trener Luis “Lajtning” Konlon i dobitnica Oskara Kim Bejsinger (L.A. Confidential) kao Sali Rouz koja je svojevremeno bila ljubav Rejzorovog života.

U ostalim ulogama su Džon Berntal (“The Walking Dead”) kao Kidov trener Bi Džej i, u svojoj prvoj filmskoj ulozi, Kamden Grej (“Californication”).

Sigal je režirao film prema scenariju koji potpisuju Tim Keleher i Rodni Rotman, dok je priču napisao Tim Keleher. Producenti filma su Bil Gerber (Gran Torino), Mark Stiven Džonson (Grumpy Old Men, Grumpier Old Men), Majkl Juing (Get Smart), Sigal i Ravi Mehta (The Lucky One). Izvršni producenti su Džejn Rozental i Kevin King Templton.

Filmsku ekipu čine dobitnik Oskara, snimatelj Din Semler (Dances With Wolves, Apocalypto); scenograf Vin Tomas (Cinderella Man); kostimografkinja Meri Vot (Men in Black 3) i montažer Vilijam Ker (Bridesmaids). Robert Sejl, tehnički savetnik za film Rocky Balboa, bio je konsultant za bokserske scene. Muziku je komponovao Trevor Rabin.

„Warner Bros. Pictures“, u produkciji „Bill Gerber Production“ i „Callahan Filmworks Production“ predstavlja film Pitera Sigala Povratak u ring. Distributer je „Warner Bros.Pictures“.

Žanr:komedija, sportski
Godina:2013
Reziser:Peter Segal
Scenario:Tim Kelleher, Rodney Rothman
Uloge:Robert De Niro, Sylvester Stallone, Kim Basinger
Uzrast:PG-13
Award:dve nominacije
Box office:29.3M USD
Studio:Callahan Filmworks, Gerber Pictures, RatPac-Dune Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.grudgematchmovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:113 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...