•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Guillermo del Toro dobio zvezdu na Stazi slavnih

Meksički reditelj i producent Guillermo del Toro pridružio se glumcima Sofiji Vergari, Michael Douglasu, Scarlett Johansson i brojnim drugima na holivudskoj Stazi slavnih. Slavni reditelj nagrađen Oscarom za film "Oblik vode" dobio je svoju zvezdu u Hollywoodu.

Nad svojom zvezdom pozirao je s meksičkom zastavom. Iskoristio je ovu priliku kako bi govorio o strahu koji, kako je naveo, neki koriste da bi podelili naciju i da bi poručili kako međusobno različiti ljudi ne bi trebali verovati jedni drugima.

"Ne verujte lažima koje govore o nama, verujte pričama koje nosite u sebi i verujte u to da svi zajedno možemo promeniti stvari", kazao je Del Toro.

Slavni reditelj je u Los Angeles stigao 1998. godine iz Meksika, nakon što mu je otet tata. Otmičari su za Del Torovog tatu tražili otkupninu od milion dolara, a reditelj je novac uspeo da sakupi zahvaljujući prijateljima i kolegi Jamesu Cameronu, kanadskom reditelju koji takođe ima svoju zvezdu na Stazi slavnih.

Del Torro producira većinu svojih filmova. Godine 2008. osnovao je producentsku kuću "Cha Cha Cha Films" sa sunarodnjacima, prijateljima i poznatim rediteljima Alfonsom Cuaronom i Alejandrom Gonzalezom Inarrituom.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...