•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gwyneth Paltrow priznala Obami: Vi ste toliko zgodni da gubim glas

Gwyneth Paltrow je u četvrtak priredila zabavu za donatore američke Demokratske partije, a među zvanicama našao se i predsjednik države Barack Obama.

Prilikom predstavljanja gostiju, holivudska glumica je priznala kako je veliki, ako ne i najveći predsednikov obožavatelj. Ipak, tu nije bio kraj hvalospevima.

"Vi ste toliko zgodni da gubim glas", rekla je Paltrow Obami.

Obama je rečnikom slenga zahvalio glumici što mu je dopustila da "upadne u njenu kuću", nakon čega je otpočeo 20 minuta dugačak govor o ekonomiji i borbi protiv Islamske države.

Ulaznice na ovaj prestižni događaj koštale su 1.000 dolara (790 eura), dok je cena za najveće donatore bila paprenih 11.800 eura.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...